Tekstterapi

TEKSTTERAPI, TEKST UBEGRENSET MED PSYKOLOG

Tekstterapi 💬 Tekst ubegrenset med en psykolog. Tekst når som helst, hvor ofte som helst! Tekst basert terapi brukes av millioner av mennesker. Tekst ubegrenset fra din mobiltelefon eller pc. Psykologen kan hjelpe deg med angst, depresjon, livskriser mm. Enkelt og greit.
Tekst basert terapi brukes av milioner av mennesker
Tekst basert terapi brukes av milioner av mennesker

MELDINGSBASERT PSYKOLOG HJELP ER ET NATURLIG NESTE TRINN

Tekst basert terapi er den nye og svært populære måten å få hjelp på når ting føles litt vanskelig. Nå kan du enkelt og raskt komme i kontakt med psykologen når du trenger det. Denne nye formen for terapi brukes av millioner av mennesker og går ut på at du kan tekste ubegrenset til din psykolog.

Tekst 💬 ubegrenset med Psykolog!

Psykologen svarer 2 ganger daglig fem dager i uken.
Tekst 💬 psykologen når som helst! Ubegrenset!
Tekst 💬 psykologen når som helst! Ubegrenset!

HVORDAN FUNGERER TEKSTTERAPI?

Psykologen svarer to ganger daglig fem dager i uken. Du skriver om det du har på hjerte og psykologen svarer. Tekstterapi fungerer best når du kombinerer det med for eksempel video terapi, teleterapi eller mellom terapi timene på psykologens kontor.

Med tekstterapi får du daglig oppfølging som gjør at du raskere føler og gjør det bedre i din hverdag. Tekst basert terapi gjør det letter for mange å komme raskt og rimeligere i kontakt med en psykolog.

HVOR MYE KOSTER TEKSTTERAPI?

Tekst ubegrenset med en psykolog tilbys som en abonnement tjeneste. Alle abonnementene våre belastes automatisk månedlig. Det er ingen kontrakter, og du kan kansellere planen din når som helst. Psykologen din svarer på meldinger daglig, 5 dager i uken. Dette er de nåværende planene som er tilgjengelige:

1990,- PR MND

Tekst ubegrenset med psykolog

Psykologen svarer to ganger daglig 5 dager i uken

Ingen bindingstid

2990,- PR MND

Tekst ubegrenset med psykolog

Psykologen svarer to ganger daglig 5 dager i uken

2 x 50 min. Video eller telefon samtale med psykolog

Ingen bindingstid

Hva er Tekst Terapi?

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er tekstterapi?

Tekstterapi er når man har en ‘asynkron’ kommunikasjon med psykologen. Det betyr at kommunikasjonen lagres, og kan leses seinere. Brukeren (kunden) og psykologen legger igjen beskjeder til hverandre. Samtalen kan foregå over lengre tid hvor deltagerne skriver og svarer hverandre. Mange velger å kombinere tekst med video terapi for best mulig resultat

.Hva er tekst terapi❓

Vil jeg tekste med den samme psykologen hver gang?

Ja, du vil følges opp av den samme psykologen så lenge du ønsker.

Hvor ofte kan jeg tekste psykologen?

Du kan tekste ubegrenset med psykologen. Tekst når du vil, når det passer deg, så mye du vil.

Hvor raskt vil jeg få svar av psykologen?

Psykologen svarer to ganger daglig fem dager i uken.

Kan jeg kombinere tekst med video terapi?

Ja, noen ganger er behovet for å snakke med psykologen tilstedet. for best resultat kan tekstterapi kombineres med videoterapi.

Hva kan jeg tekste psykologen om?

Du kan tekste med psykologen om alt. Du kan diskutere livet ditt og stille spørsmål. De fleste henvendelsen til Tekstterapi er:
✔️ Angstlidelser: sosial angst, generalisert angst, panikklidelse og agorafobi, helseangst og tvangstanker og -handlinger (OCD).
✔️ Depressive tilstander (ikke dyp depresjon)
✔️ Stress og belastningslidelser
✔️ Selvbilde vansker
✔️ Samlivsproblemer
✔️ Seksuelle vansker.
Tekstterapi er godt egnet for seksuelle vansker, da mange opplever det som betydelig lettere å være åpne om seksuelle problemer via video samtaler og tekstterapi enn ansikt – til – ansikt samtaler.

Hva koster tekstterapi?

Tekstterapi tilbys som en abonnementstjeneste. Du betaler et fast ukentlig eller månedlig beløp og får fri tilgang til å tekste ubegrenset med psykolog. Sjekk prislisten.

Trenger jeg å laste ned en app eller noe?

Vi benytter oss av norsk utviklede Crypho. Crypho er en Software-as-a-Service-tjeneste og kan brukes med en helt vanlig nettleser, som installert software, eller som mobil-app.

Er det noen som ikke kan, skal bruke tekstterapi?

Hvis du opplever akutt psykisk krise, må du ikke bruke denne nettsiden eller Online Terapi.
Denne Nettsiden kan ikke støtte deg i en krisesituasjon. Kontakt ditt lokale DPS eller legevakt for oppfølging hvis du er i krise. Ring alarmtelefonen for barn og unge: 116111 eller klikk her
Online Terapi er ikke for dyp depresjon, selvmordstanker eller ønsker, psykose problematikk, bipolar lidelse eller alvorlig spiseforstyrrelse.
Online Terapi vil tilby for liten støtte og beskyttelse for slike temaer. Dette krever vanligvis tett oppfølging, og helst av flere tjenester.

Full oversikt over ofte stilte spørsmål til psykologen, finner du her → Faq’s

WHEN YOU FEEL YOUR BEST, YOU CAN DO AND BE MORE.

Psykolog for alle, sentralt i Oslo