Psykologen i Oslo

Psykologen i Oslo

Anbefalt Psykolog i Oslo

Psykologen i Oslo – Tidligere het vi Psykologen i Oslo, Nå heter vi Anbefalt Psykolog i Oslo

Etter endt studie startet psykolog Krisztina Lurås sin private praksis og opprettet de populære nettsidene anbefaltpsykologioslo.no & psykologenioslo.no

Sistnevnte har psykolog Lurås solgt til psykolog Anne Selvik.

Livet er for oss alle i konstant bevegelse fullt av endringer, uforutsette hendelser og utfordringer som kommer vår vei. Og det er på en måte normalt og slik livet skal være.

Et prinsipielt faktum er at selve livet er endring, og slik sett er endring og endringsprosesser noe vi må akseptere og lære å forholde oss til og mestre.

Å gi slipp er ikke lett og noe alle og enhver av oss opplever som vanskelig. Men vi glemmer ofte at for at nye dører kan åpne seg så må vi noen ganger lukke gamle, og faktisk ‘slippe taket’.


Psykologen i Oslo

Å ta det første skrittet å gjøre en avtale hos en psykolog kan oppleves som forvirrende, stressende og i noen tilfeller en skremmende prosess. Anbefalt Psykolog i Oslo er her for å lytte og fortjene din tillit. Nå kan du bestille time på nett. Vi svarer mer enn gjerne på alle spørsmål.


Ofte Stilte Spørsmål

Det er mange spørsmål om prosessen med psykologtjenester og psykoterapi. I vår FAQs, svarer psykologen på de vanligste spørsmålene. Hvis du ønsker å stille oss spørsmål, kan du bruke vårt kontaktskjema, eller spør i kommentarfeltet.

Les her hva andre ofte spør psykologen om. klikk her

PSYKOLOG LURÅS

ANBEFALT PSYKOLOG I OSLO, PSYKOLOG FOR ALLE

Som oftest opplever vi dette som tap med mye smerte, sorg og tristhet. Men faktisk, så kan vi tillate oss selv til å se dette også fra andre perspektiv, og heller tolke slike livs kriser og brudd som nye muligheter, som bl a muligheter for å lære noe nytt oss selv, våre hittil ubrukte og ukjente potensialer, resiliens, kreativitet og åndelig vekst. Nettopp denne aksepten byr på mange utfordringer da noe av det vi frykter aller mest er det ‘ukjente’.

Utfordringen blir hvordan vi møter, forholder oss til og ‘tar i mot’ disse ofte kontrastfylte opplevelsene, altså hvordan vi beveger oss ut i ‘ukjente farvann’ hva gjelder følelser, til da ukjente, fremmede og ofte skremmende tanker, reaksjoner, handling-og handlingsmønstre.

Det er helt naturlig og normalt at vi kan oppleve at disse endringene kan bringe oss ut av psykisk balanse. Alle opplever vi tidvis:

 • Motgang og motløshet
 • Livskriser og livsstils-problematikk
 • Tap og sorg
 • Manglende livsglede og vitalitet
 • Samlivsbrudd og problemer i parforhold
 • Problemer med selvtillit og selvfølelse
 • Negative tanker
 • Tristhet og nedstemthet
 • Sinne
 • Vanskeligheter i familie og på jobb
 • Vår rolle som pårørende til personer som har det vanskelig
 • Blir rammet av sykdom osv .

Ofte kan man føle at man rett og slett mister fotfeste en stund, og da kan det være svært vanskelig å se løsninger og finne veien videre. Det er i slike livsfaser og øyeblikk som krever store livsbeslutninger at det kan være til stor hjelp og støtte å ha noen man kan stole på og som er der for en og som man kan utforske dette sammen med for å finne løsninger og skape endring- og endringsprosesser som varer.

Kanskje opplever man at man ikke har de største problemene å snakke om, men allikevel har et ønske om å bli inspirert til å utvikle seg.

Oppnå større grad av personlig vekst og gjøre små og store endringer i livet, som på sikt kan utgjøre en stor forskjell i opplevelsen av livskvalitet, vitalitet, og generell psykisk og fysisk helse og velvære.

Og ikke minst, så kan en slik genuin kontakt bidra til en større grad av positive opplevelser som tilhørighet, tilstedeværelse, aksept for den man er.

I følge Folkehelseinstituttet vil ca halve befolkningen i løpet av livet ha en psykisk lidelse.

Men for mange av oss dreier dette seg om en forbigående tilstand!

I min praksis arbeider vi med en rekke ulike problemstillinger og det er det aktuelle og individuelle problemet som styrer hvilke metoder og terapiformer vi velger. Til min praksis kan du komme enten du har en diagnose du ønsker behandling for eller om du føler du er kommet inn i mønstre du ønsker å bryte ut av.

Hva slags problemer kan du henvende deg med til Psykologen?

Vi tar i mot ungdom, studenter, voksne, single, par og eldre med et bredt spekter av vansker. Typiske bakgrunn for samtaler kan ofte rett og slett være et ønske og behov for å oppleve ‘å bli sett og hørt’ i en trygg og varm kontekst hvor man blir godt tatt vare på som klient og som medmenneske.

Andre vanlige grunner til henvendelse kan være depresjon/nedstemthet, en indre uro, motløshet og manglende motivasjon, bekymringer og stress, søvnvansker, angst, utbrenthet, relasjons- og samlivsvansker, ensomhet, selvfølelsesproblematikk og usikkerhet knyttet til livsvalg, livskriser og krisehåndtering, opplevelser knyttet til tap og sorg, behov for å forsone seg med noe fra fortiden, tilgivelse, m.m.

Hvis du er i tvil om vårt tilbud passer for deg, er du velkommen til å ringe for å ta en uformell prat og avklare dette.

Psykolog Lurås

LETER DU ETTER PSYKOLOG I OSLO?

Leter du etter psykolog i Oslo? Har du prøvd andre løsninger, men føler du ikke har oppnådd det du ønsker? Ønsker du forandring i livet ditt nå? Her er noen gode grunner til å velge Anbefalt Psykolog i Oslo

Hvorfor velge Anbefalt Psykolog i Oslo?

Vi har kort eller ingen vente tid. Nå kan du booke time hos oss online. Du trenger ikke å forhåndsavtale en time.

Hvordan bestiller du time hos psykologen?

Du kan enkelt bestille time hos psykologen med vårt online bookingsystem. Den fungerer like bra på din mobiltelefon som på din pc eller nettbrett.

Kan man chatte med psykologen?

Vil du chatte med psykologen? Vi har chat med psykologen. Du kan lese mer om tjenesten på denne siden

Hvor ofte er psykologen tilgjengelig?

psykologen er alltid tilgjengelig! Som klient hos Anbefalt Psykolog i Oslo, har du tilgang til å tekste ubegrenset med psykologen når som helst mellom terapi timene. Dette er svært populært og har mange fordeler. Les mer om tekst terapi