Online Terapi

ONLINE TERAPI, SNAKK MED PSYKOLOGEN ONLINE

Online Terapi! Få hjelp med depresjon, angst og panikklidelse. Psykologen tilbyr raskt time til konkurransedyktige priser. Vi tilbyr videosamtaler (med/uten video), tekst terapi og chatt med psykolog.

Online Terapi Snakk med Psykologen Online
Snakk med Psykologen online når det passer deg

FÅ HJELP UTEN Å MÅTTE REISE TIL PSYKOLOGENS KONTOR

Snakk med psykologen på internett. Få behandling uten å måtte reise til psykologens kontor. Alt du trenger er en 💻data eller en 📱mobiltelefon med internettforbindelse.

Med Online Terapi unngår du lange ventelister. Hos oss er alle som trenger hjelp, støtte og noen å snakke med til enhver tid velkomne!

HVORDAN FUNGERER ONLINE TERAPI?

Alt skjer online, enkelt og greit. Du booker tid online. Du følger en link du får tilsendt når du bestiller tid. Rett før timen din starter, klikker du på linken i e-posten du fikk. Så har du din time med psykologen til avtalt tid. Enkelt og greit

Hvordan fungerer online terapi?

HVILKEN TYPER ONLINE TERAPI KAN JEG FÅ?

Vi tilbyr ulike former for online behandling med psykologen. Her er de to mest populære. Sjekk ut vår FAQ’s for mer info.

Videosamtaler med psykologen

Videosamtaler med psykologen er veldig populært. Video konsultasjoner med psykologen er normalt like effektivt som tradisjonelle ansikt til ansikt konsultasjoner. Video terapi fungere veldig bra på områdene: depresjon, angst og panikklidelse.

Tekst ubegrenset med psykologen

Nå kan du tekste og chatte med psykologen 💬 Du kan skrive med psykologen om alt. Du kan diskutere livet ditt og stille spørsmål. Chatt og Tekst basert terapi brukes av millioner av mennesker.

Hos oss kan du velge et abonnement (uten bindingstid) hvor du kan sende ubegrenset med meldinger til psykologen. Du kan kombinere dette med tradisjonell terapi eller video terapi. Les mer her:

💡Les i KK: Mariann får online terapi mot angst

VISSTE DU AT…

Online Terapi med psykolog via video er like effektivt som tradisjonelle ansikt til ansikt møter uten å måtte reise til psykologens kontor
Chat med psykolog

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er Online Terapi?

Online Terapi er når dialogen med psykolog og klient foregår online på nett og ikke i psykologens kontor. Det er mange ulike kommunikasjons former som: tekst via app, nettside, e-post, chat, video og lydopptak. Vi tilbyr tekstchat og video terapi.
Snakk med psykologen på internett. Få behandling uten å måtte reise til psykologens kontor. Alt du trenger er en 💻data eller 📱mobiltelefon med internettforbindelse
Anbefalt Psykolog Online

Hva er fordelene med en psykolog online?

Det er mange gode grunner til å velge Online Terapi. Digital Terapi passer for de fleste, men ikke alle.
✔️ Normalt rimeligere enn tradisjonell terapi på psykologens kontor
✔️ Enklere og bedre tilgang på psykologer med god faglig kompetanse
✔️ Uansett hvor du er eller bor, får du enkelt og greit tilgang på psykologen
✔️ Mange opplever at det er lettere å åpne seg omkring “tabubelagte” temaer med Terapi over nett. Digital Terapi er svært godt egnet for seksuelle vansker.
✔️Kort responstid når du trenger hjelp
✔️Ingen venterom og reisetid
✔️Forskning viser at Online Terapi normalt er like effektivt som personlig oppmøte.

Hvem passer dette best for?

💡Digital Terapi fungerer best for deg som:
✔️ Har en travel arbeidshverdag. Online Terapi sparer reisetid
✔️ Har vanskeligheter med å møte på et psykolog-kontor.
✔️ Er komfortabel med å bruke mobiltelefonen en pc
✔️ Vet hva chat er og synes det er greit
✔️ Liker friheten og fleksibiliteten det er med Digital Terapi
✔️ Ønsker et rimeligere alternativ til å møte opp på psykologens kontor. 
✔️ Ønsker endringer i livet nå
✔️ Trenger et supplement til tradisjonelle timer når man er ute på reise for å unngå lange avbrudd i terapien (jobber/studerer utenlands)
✔️ Synes det er lettere å åpne seg omkring “tabubelagte” temaer
✔️ Trenger psykolog men strever med å komme seg ut av hjemmet sitt.

Er det noen som ikke kan bruke denne tjenesten?

⛔️ Hvis du opplever akutt psykisk krise, må du ikke bruke denne nettsiden eller online terapi.
✔️ Denne Nettsiden kan ikke støtte deg i en krisesituasjon. Kontakt ditt lokale DPS eller legevakt for oppfølging hvis du er i krise. Ring alarmtelefonen for barn og unge: 116111 eller klikk her
✔️ Online Terapi er ikke for dyp depresjon, selvmordstanker eller ønsker, psykose problematikk, bipolar lidelse eller alvorlig spiseforstyrrelse. 
✔️ Digital Terapi vil tilby for liten støtte og beskyttelse for slike temaer. Dette krever vanligvis tett oppfølging, og helst av flere tjenester.

Er det sikkert?

🔐 Ja det er sikkert. Våre tjenester er kryptert fra ende til ende. For Video samtale med psykologen må du logge deg inn med Bank ID. Vi følger Normen – Norm for informasjonssikkerhet og personvern i helse- og omsorgstjenesten.

Hva kan behandles med Online Terapi?

Du kan snakke med psykologen om alt. Du kan diskutere livet ditt og stille spørsmål. De fleste henvendelsen til Online Terapi er:
✔️ Angstlidelser: sosial angst, generalisert angst, panikklidelse og agorafobi, helseangst og tvangstanker og -handlinger (OCD).
✔️ Depressive tilstander
✔️Stress og belastningslidelser
✔️Selvbilde vansker
✔️Samlivsproblemer
✔️Seksuelle vansker
Online Terapi er svært godt egnet for seksuelle vansker, da mange opplever det som betydelig lettere å være åpne om seksuelle problemer via video samtaler og tekst terapi enn ansikt – til – ansikt samtaler.

Full oversikt over ofte stilte spørsmål til psykologen, finner du her → Faq’s

Hva koster time hos psykolog online?
Hva koster time hos psykolog online?

HVA KOSTER ONLINE TERAPI?

Full prisoversikt finner du her

1190,- PER TIME.

WHEN YOU FEEL YOUR BEST, YOU CAN DO AND BE MORE.

Psykolog for alle, sentralt i Oslo