Norsk Psykolog for Studenter i Utlandet

Norsk Psykolog for Studenter i Utlandet

Norsk psykolog for studenter i utlandet! Opplever du utfordringer med angst, ensomhet, stress, spiseforstyrelser og depresjon?

Er Du Usikker På Om Du Trenger Å Snakke Med En Psykolog?

Akkuat nå er det mange norske studenter som sitter i koronakarantene rundt om i verden. 8 av 10 norske studenter synes livet som student i koronapandemien er mer krevende enn før. Vi vet det kan være stressende med skole og det er mange valg man må ta stilling til. Da er det fint å kunne prate med noen som kan forstå deg og som kan hjelpe deg med å takle hverdagen din.

Snakk med psykolog Krisztina Lurås. Hun har mange års erfaring med både studie og arbeid i utlandet.

Norske studenter opplever de største problemer som:

  • Sosiale forhold som å møte venner
  • Vanskelig og mindre effektivt å studere hjemme
  • Begrenser trening/ fysisk aktivitet
  • Uforutsigbarheten i situasjonen generelt

Og utenlandske studenter har mange av de samme problemene, men i tillegg:

  • Kansellering av reiser og planer
  • Økonomiske forhold
  • Uro/generelt bekymret over virussituasjonen

Ref: Student i koronaens tid

Passer Online Terapi Deg?

Alle opplever vanskelige perioder i livet, og studenter er ikke noe unntak. Sliter du med følelsesmessige problemer som går utover livskvaliteten din? Da kan det være nyttig å snakke med en psykolog. Ikke vær redd for å be om hjelp.

For deg som er utenlandsstudent passer kanskje online terapi spesielt bra? Mye av din kommunikasjon skjer allerede online, og du er blitt godt vant til videosamtaler? Vår erfaring er at de fleste studentene får mye ut av video samtalene med psykologen.

Tilbud til Studenter i Utlandet The big 5 Personlighetstest
Tilbud til Studenter i Utlandet The big 5 Personlighetstest

Tilbud til Studenter i Utlandet

Akkurat nå har vi et tilbud til alle utenlands studenter, Kjøp Big 5 personlighetstest og få inkludert 2 x 60 min. video samtale med psykologen. Timen skjer online via Confrere.

Testen er som kjent fra BrilleKrisemøteDet er lov å være bli’ med Else, og Big 5 med Nils og Harald (og psykolog Rolf Marvin Bøe Lindgren). Testen er på 240 spørsmål og tar ca 20-30min.

Les: Personlighetstest 240 Spørsmål

The big 5 Personlighetstest?

En personlighetstest med tilbakemeldingen fra en psykolog gir deg innsikt og nyttige verktøy til å bli bedre kjent med deg selv, bedre forstå dine reaksjoner, handlingsmønster, vaner og uvaner, tanker og følelser. Når du forstår noe bedre, har du bedre forutsetninger for å takle hvis noe går galt eller du ønsker varige endringer i ditt liv.

NEO-PI-3-personlighetstest-med-tilbakemelding-fra-psykolog
NEO-PI-3-personlighetstest-med-tilbakemelding-fra-psykolog